¡¡ Aprende todo sobre Coctelería e sé o mellor Barman!!

Aprenderás a elaborar distintos combinados: Fresh fruit martinis, margarita y daiquiris clasicos y frozzen, piña colada, smothie de oreo, smothie Cartelde lacasitos, etc.

DIAS
Lunes 23 e 30 de xuño

DURACION
6 horas presenciais

HORARIO
17 a 20 horas

LUGAR:

Aula de Parque 7 – Barrio do Campo, 7 – Silleda

 

 

DIRIXIDO A:

  • Profesionais que queiran iniciarse na profesión
  • Encargados de empresas e establecementos de hostelería.
  • Camareros con pouca ou ninguna experiencia.

OBXECTIVOS:

  1. Adquirir técnicas, conceptos, ideas, equipamento e recetas para aplicar a coctelería de xeito eficaz e rentable no noso negocio.
  2. Coñecer a evolución da xenebra
  3. Saber diferenciar os tipos de xenebra tradicional.

PROGRAMA

  • Que é un cocktail, orixe, clasificación e familias.
  • Cristalería, mice en place, adornos.
  • Métodos de elaboración e normas
  • Decálogo do barman
  • Diccionario de bebidas e recetarios.
  • A xenebra: historia, tónica e dossier de xenebras.

COSTE

100% bonificables a través da Seguridade Social para traballadores do Réxime Xeral

INSCRICIONS:

986 58 00 38 – 628 51 39 10 – administración@escolaemprego.es

 

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